Sådan redder du dit datingliv, hvis du er sidst i 20’erne

Få styr på dit datingliv

Leder du efter et genstart eller en start i dit datingliv i dine sene 20’ere på grund af et langvarigt forhold, der går i stykker eller ignorerer du måske dette aspekt af dit liv for karriereudøvelse? Det er et almindeligt problem. Spørgsmålet er derfor, hvordan kan du være mere attraktiv for kvinder i slutningen af ​​20’erne?

Hvis du er i dine teenageår eller i begyndelsen af ​​tyverne, kan du tilgive mange ofte lavede fejl i dit datingliv. Du bliver dog nødt til at få ordnet visse ting i slutningen af ​​20’erne.

Der er ingen undskyldninger.

Grundlæggende pleje

Forestil dig at gå på en date med en kvinde i slutningen af ​​tyverne og se ud som en hjemløs. Du kommer ikke engang forbi den første date. Eller måske lander du ikke engang en.

Jeg antager, at du har en form for indkomst eller opsparing i 20’erne. Hvis du ikke har lært at pleje dig selv, skal du investere i det aspekt af dit liv. Der er ingen undskyldning.

Indtryk gør en enorm forskel ikke kun med kunsten at tiltrække kvinder, men i ens professionelle karriere.

Med plejen er også tilgivet for dårlig selvpleje, hvis du er i dine tidlige tyvere. Men hvis du ikke har en rygsøjle, når du når slutningen af ​​tyverne så er der ikke meget at tilgive.

Hav status

Så hvordan kan du have en god status? Det er almindeligt at høre ordet status kastet rundt i dating rådgivningsbranchen.

Der er to slags status. Den første består af eksterne udstillinger af rigdom og magt. Den anden er adfærdsmæssig.

Hvis du var et gennemsnitligt menneske uden familieformue, gik du på universitetet og dimitterede i 20’erne. Det er meget usandsynligt, at du vil samle ‘fuck dig penge’ op i slutningen af ​​tyverne.

For det andet er det nemt at blive sat på et sidespor og miste formål i slutningen af ​​tyverne. Ansvaret for at være en funktionel voksen bliver større. Du kan have en karriere eller lange timer på kontoret.

Du er ikke længere idealistisk om at oprette et rockband og holde dig oppe hele natten og drømme om at gøre det stort i musikbranchen. Du har muligvis sagt dit liv op for at være en, der arbejder for et job, du i hemmelighed hader.

Men som nogen nævnte, at have et formål er attraktivt for det modsatte køn. Du kan tildele din tid til dine hobbyer eller et kreativt projekt. På den måde vil du skille dig ud fra et overfyldt hav af andre ansigter. Det er tid til at investere de ekstra penge, du har samlet i at genopdage noget i dig selv.

Lær at tiltrække kvinder

Ja, du kan lære at tiltrække kvinder. Du KAN ændre din adfærd. Jeg tog den videnskabelige tilgang til dette område af mit liv, og det kan du også.

Meget af mit fokus er på asiatiske mænd. Det er ikke ualmindeligt, at asiatiske mænd (især mænd fra singapore) har brugt deres teenage år og tidligt til midten af ​​tyverne til at fokusere på den akademiske verden og deres karriere på bekostning af deres følelsesmæssige udvikling.

De har ikke opbygget noget på siden med sociale færdigheder og mangler fuldstændig social intelligens.

Ideen om at gå op til en attraktiv fremmed skræmmer dem, og endnu mere at skulle henvende sig til en kvinde i dagslys.

Det er ikke en overraskende, at nogle mænd i nogle kulturer næppe forstår grundlæggende dynamik ved at flirte, såsom at røre ved en kvinde uden at creepe hende ud, eller få en kvinde til at grine.

De behandler kun dating som en ægte dygtighed efter et mislykket langtidsforhold eller ægteskab. De brød enten af ​​med deres langsigtede partner, de mødte i deres teenageår / de tidlige tyvere, eller fandt ud af, at forholdet ikke skulle vare evigt efter at have giftet sig med hinanden.

Desværre kræver dating og forhold bevidst arbejde. Ja, de fortalte dig det ikke i skolen.

Konklusion

Du har muligvis ignoreret størstedelen af ​​dit dateringsliv i 20’erne i jagten på akademiske præstationer og karrierefremskridt. Der er dog ingen grund til at bekymre sig. Der er stadig håb. Mænd står generelt ikke over for spørgsmålet om et biologisk ur på samme måde som kvinder. Nu hvor du er en ældre mand med en indkomst, kan det være lettere for dig at flytte ud (på trods af din fuldstændige mangel på social forståelse, hvis hun vil have dig til at flytte).